Promotie

Indien u geïnteresseerd bent in een bezoek van onze vertegenwoordiger, een verschijningsschema of dienstaanpassingen, contacteer ons dan op +32 3 360 51 03.

10 redenen om De Puzzelaar te verkopen

1. De puzzels van ‘De Puzzelaar’ worden samengesteld door Vlaamse puzzelmakers. Dus geen ‘rivieren in Nederland’ in onze puzzels, enkel algemeen gekende Vlaamse woorden.

2. De redactie van ‘De Puzzelaar’ bestaat uit creatieve, ervaren puzzelmakers. De puzzels worden soms met behulp van, maar niet dóór computers gemaakt.

3. ‘De Puzzelaar’ levert kwalitatief hoogwaardige puzzels: leerrijk, verrijkend, ontspannend. Puzzelen breidt de woordenschat uit en houdt de geest jong en fris! Bekende tijdschriften kiezen voor de puzzels van ‘De Puzzelaar’, evenals een dozijn huis-aan-huisbladen. Waardoor we extra publiciteit kunnen maken voor ‘De Puzzelaar’; waardoor u en wij meer verkopen!

4. Ter ondersteuning van de verkoop stellen wij u een grote of kleinere versie van de ‘De Puzzelaar’-display GRATIS ter beschikking.

5. Over het algemeen zijn de puzzeltijdschriften en -boeken van ‘De Puzzelaar’ dikker en de prijs is iets hoger, daardoor krijgt de koper meer waar voor zijn geld en krijgt u een interessante kassa-aanslag op onze producten dus verdient u er meer aan!

6. Samen met Het Laatste Nieuws brengen we sinds geruime tijd een puzzelboek met Zweedse puzzels op de markt, maar wegens het grote succes, ondertussen ook al een woordzoek- en een variapuzzelboek. Dit laatste is uniek door de vele exclusieve variaties; enkel in onze variapuzzelboeken te vinden!

7. Ons marktaandeel in Vlaanderen blijft jaar na jaar stijgen, en hoe meer puzzelaars de meerwaarde van de enige Vlaamse puzzels geproefd hebben, hoe meer en sneller we stijgen!

8. Wij doen niet aan actieve abonnementswerving, maar staan achter onze dagbladhandelaars, die – overtuigd van de meerwaarde van onze Vlaamse puzzels – dichter bij de consument staan.

9. Onze puzzeltijdschriften en -boeken zijn van uitstekende drukkwaliteit. Ook denken we aan het milieu door het gebruik van recycleerbaar papier.

10. ‘De Puzzelaar’ heeft voor elk wat wils: Zweedse puzzels, doorlopers, Sudoku’s, klassieke kruiswoord-, varia- en woordzoekpuzzels en nog veel meer!